Uppdatering


Hej på er!
Dags för en lång uppdatering! Nu var det väääldigt längesedan jag skrev i bloggen här. Det har varit en händelserik sommar/höst.

Började sommaren med läger i Tyringe som jag brukar göra. Träffade som vanligt fantastiska åkare/vänner där och kom igång riktigt bra med mina tripplar igen. Gjorde alla tripplar nästan varje dag och det funkade med min fot, ett tag iaf.. Träningsvecka 3 var jag tvungen att åka upp till Göteborg för en ny kortisonspruta då min fot gjorde väldigt ont. Tog en ofrivillig vecka av is och åkte till USA, Colorado Springs i 1 vecka och jobbade med mitt långprogram med Tom Dickson, alltid lika nöjd när jag åker där ifrån!
Efter Colorado åkte jag till Toronto och jobbade vidare med mitt kortprogram med Shah-Lynn Bourne! Jag har en kompis som är tränare i en klubb där så var väldigt smidigt, kunde träna vänligt och köra på med koreografi under veckan jag va där! Började hoppa upp till 3Lo den veckan och det gick jättebra. Foten va okej då också!

Efter det kom jag hem och åkte till Katrineholm för läger på ”hemmaplan” med mamma igen! Började veckan bra men fick ont i foten så fort jag började hoppa lite mer. Kämpade på i två veckor innan jag fick en tid hos min läkare igen. Gjorde en ny magnetröntgen och fick en till kortisonspruta precis innan landslagslägret, vilket gjorde att jag inte kunde visa upp mina program.. Magnetkameran visade att jag hade en stressreaktion i foten och fick i stort sätt inte belasta foten alls. Sedan dess har jag haft väldigt ont och tränat på så mycket jag kan både med fysträning och isträning utan att belasta foten för mycket.. Jag hoppade för första gången förra veckan på över två månader och det kändes okej! Nu tycker jag att det börjar gå lite framåt men det är viktigt att skynda långsamt nu!
Jag hoppas på att vara igång så fort jag kan att hoppa mer och mer så jag kan vara på tävlingsbanan igen!

Förutom att jag kämpar på med min träning så går jag en utbildning för att bli kock! Det går väldigt bra och jag har praktik på en fin restaurang i Karlshamn, &vin heter den. Så när jag inte tränar så lagar jag mat och pluggar vilket är jätteroligt!

Här är en bild från landslagslägret i Augusti som duktiga Rasmus Lindahl tog!

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson